2012-12-11 09:03:38• hírek • Blikk.hu

Nóci részegen aludt el vezetés közben a sztárdán

Tragédiával is végződhetett volna Nóci szombat éjszakai kalandja, de úgy tűnik, valaki fentről nagyon vigyázott a szőkeségre.

Czifra Noémit, akit évekkel ezelőtt a ValóVilág műsorvezetőjeként ismerhetett meg a közönség, szombat éjszaka az M0-s autópályáról szállították a toxikológiai osztályra a rendőrök, Nóci ugyanis olyan részeg volt, hogy tudatvesztett állapotban kocsijával az autópálya belső sávjában vesztegelt. Hogy hogyan került oda, azt ő maga sem tudja, a történtekre még hétfő délután sem emlékezett.

A műsorvezető kocsijára egy arra járó autós lett figyelmes; megállt, kihelyezte az elakadásjelzőjét, majd szólongatni kezdte a benne üllő sofőrt, de eredménytelenül. Először azt gondolta, rosszul van, majd értesítette a rendőröket. A dunakeszi autópálya-rendészet járőrei percek alatt a helyszínre értek, de Nóci annyira részeg volt, hogy nemhogy megszólalni, de karját felemelni sem tudta. Miután autóját félreállították az út közepéről, betették a rendőrkocsiba, és a Péterfy Sándor Utcai Kórház toxikológiai osztályára szállították. A műsorvezető másnap itt tért magához.

- Nem tudok mit mondani, mert én magam is csak arra emlékszem, hogy beültem az autóba, és elindultam, a következő kép pedig, hogy a kórházban ébredek - mondta szűkszavúan Nóci. A Blikk megtudta, hogy a vér- és vizeletvizsgálat eredménye pozitív lett.

A cikk folytatásáért kattints ide!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: